کابل آنتن

کابل آنتن : سیم و کابل آنتن که در دسته کابل های کواکسیال قرار می گیرد و از فلز مس به دست می آید . برای انعطاف پذیری بیشتر کابل آنتن از یک رسانای کم قطر استفاده می کنند.

البته از این رسانا علاوه بر انعطاف پذیری برای جلوگیری از تداخلات سیگنالی هم استفاده می شود و این رسانا به همراه سایر سیم های آنتن درون عایق مخصوصی قرار می گیرند .

تمامی کابل های کواکسیال از جمله سیم آنتن دارای آمپدانس مخصوص خود بوده. به عنوان مثال سیم های آنتن دارای آمپدانس ۷۵ اهمی هستند. منظور از آمپدانس همان میزان مقاومت الکتریکی سیم می باشد.

همانطور که گفتیم این کابل زیر مجموعه کابل های کواکسیال است. کابل های کواکسیال نمونه های گوناگونی دارند که می توان گفت دو نوع آنها یعنی سیم آنتن RG6 و RG60 برای استفاده در تلویزیون و ماهواره به کار می رود . کابل های RG6 برای تلویزیون های معمولی و کابل RG60 برای استفاده در تلویزیون های با کیفیت به کار می رود . قیمت هر کدام از این کابل ها با توجه به مواد استفاده شده در ساخت با دیگری متفاوت است .

در رابطه با خرید بهترین سیم آنتن می توان گفت عموما این با پیروی از استاندارد JIS C 3501 و به کمک هادی مسی یا آلومینیومی طراحی می شوند .

اگر چه آن دسته از کابل های آنتن که با مس ساخته شده اند به نسبت سیم و کابل های آنتن آلومینیوم هزینه بیشتری دارند ، اما در طولانی مدت عملکرد این کابل ها بهتر بوده و کیفیت بهتری در جابه جایی سیگنال ها دارند .

قیمت کابل آنتن

کابل آنتن

علاوه بر هادی استفاده شده در کابل که از آلومینیوم باشد یا مس ؛ نوع مواد پلیمری به کار رفته در روکش کابل هم در قیمت آن تاثیر گذار است .

در نظر گرفتن مسافت انتقال میان آنتن و گیرنده در انتخاب هادی سیم بسیار مهم است . چرا که در مسیر های طولانی باید حتما از کابل های آنتن با هادی مس استفاده کرد .

نکاتی که هنگام نصب کابل آنتن باید در نظر گرفت :

نکته اول :

یک تکه بودن سیم آنتن یکی از مهم ترین مسائل است. چرا که استفاده از کابل دو یا چند تکه باعث افت کیفیت شدید سیگنال های ارسالی و در نتیجه صدا و تصویر دریافتی است

نکته دوم :

در صورتی که به هر دلیل مجبور به استفاده از کابل چند تکه شدید باید برای اتصال کابل ها از فیش های رابط مخصوص استفاده کنید، چرا که در غیر این صورت بخش زیادی از سیگنال های ارسالی از دست می روند.

نکته سوم :

دو نوع از پر کاربرد ترین موجود در بازار، کابل آنتن ۳C و ۴٫۵C یا همان کابل های صادراتی هستند . در مسیر های بیشتر از ۱۵ متر پیشنهاد می شود از کابل های صادراتی استفاده نمایید.

مقایسه کابل آنتن معمولی با صادراتی

عوامل موثر در قیمت کابل کواکسیال و سیم آنتن
عوامل موثر در قیمت کابل کواکسیال و سیم آنتن

در این قسمت به توضیح مقایسه ای از نمونه معمولی و صادراتی می پردازیم . عمده ترین تفاوت این محصولات در طول مصرفی مورد نیاز شما است ، به این صورت که اگر این مفتول کابلی طولی در حداکثر پانزده متر داشته باشد در دسته سیم آنتن معمولی قرار می گیرد. حالا گر این اندازه بیشتر شد ، این مفتول در دسته صادراتی قرار می گیرد .

راهنمایی تشخیص نوع سیم آنتن : حال که میدانید کدام دسته از این موارد به کار شما می آید ، لازم است بدانید که دسته معمولی را با کد (تری سی ۳ C ) و دسته ی دیگر را با کد ۴٫۵ C میشناسند.

پارس الکتریک

دانیال نور را بیشتر بشناسید …

شرکت دانیال نور در سال ۱۳۷۴ در زمینه طراحی و همچنین اجرای خطوط هوایی ، پست های زمینی و هوایی ۲۰ کیلوولت و فشار ضعیف ، و اتوماسیون کارخانه ها شروع به فعالیت نمود و در صنعت کشور بیش از صدها کارخانه و واحدهای تولیدی و خدماتی را در زمینه برق رسانی و تجهیزات برقی یاری نموده است .

این شرکت از سال ۱۳۹۲ اقدام به تاسیس و راه اندازی کارخانه سیم و کابل خود توسط مهندسین مجرب و ماشین آلات اروپایی با نام تجاری پارس الکتریک شهریار در شهرستان شهریار نموده است و همچنین در نخستین ماه های فعالیت خود موفق به اخذ کاربرد علامت استاندارد ملی ایران جهت محصولات خود گردید.

این واحد با هدف مطالعه و تحقیقات جهت دستاورد های جدید در طراحی و تولید سیم و کابل های ابزار دقیق ، خودرویی و کابل های سیلیکونی در حال فعالیت می باشد.

دانیال نور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات

شبکه های اجتماعی

محصولات

محصولات

در دانیال نور بیابید...